Από τα πιο όμορφα σημεία στη Δυτική Πελοπόννησο, οι exclusive ρομαντικές βίλες Ionian Beach Villas  με υπαίθριους χώρους, ατμόσφαιρα zen εντός και εκτός για πλήρη απαλλαγή του στρες, όλα μέσα σε καταπράσινο περιβάλλον, με φόντο την αμμουδιά και τη Ζάκυνθο στο βάθος.

Το Ionian Beach Villas βρίσκεται σε απόσταση 100μ. από την παραλία της Κυλλήνης με ιδιωτικούς και καταπράσινους κήπους. Αυτή η ήσυχη γραφική περιοχή δίπλα στη θάλασσα είναι ιδανική για ζευγάρια και οικογένειες που θέλουν να απολαύσουν χαλαρωτικές διακοπές.

Το κτήμα έχει έκταση 6500 τμ, ενώ κάθε βίλα προσφέρει ιδιωτικότητα και οδική πρόσβαση με δικό του χώρο στάθμευσης.

Κοντά στο Ionian Beach Villas βρίσκονται τα χωριά Νεοχώρι, Μυρσίνη, Λεχαινά και Ανδραβίδα, όπου υπάρχουν πολλά καταστήματα, σούπερ μάρκετ, καφετέριες, μπαρ και κλαμπ.

Το πλησιέστερο ιατρικό κέντρο βρίσκεται στο χωριό Γαστούνη (7χλμ.), Ενώ τα νοσοκομεία βρίσκονται στην Αμαλιάδα (15χλμ.), Στον Πύργο (40χλμ) και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών (80χλμ).

Το λιμάνι της Κυλλήνης βρίσκεται 6χλμ. μακριά. Υπάρχουν συχνά δρομολόγια πλοίων για τα όμορφα νησιά της Ζακύνθου και της Κεφαλονιάς.

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

HELIOS & THALASSA IKE

ΕΘΝΑΡΧΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ 41

16777 ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ:+30 210 9648718

ΚΙΝ.:+30 6977509555

EMAIL:minas@galaios.gr

EMAIL:manager@rentavillaingreece.gr