Ο γάμος είναι ένας αιώνιος δεσμός. Ο κάθε ένας από εμάς έχει τα δικά του ιδιαίτερα συναισθήματα και όνειρα σχετικά με τον γάμο.

Δεξιώσεις Γάμων:

Επιτρέψτε μας να σας βοηθήσουμε να γιορτάσετε το γάμο σας στο Ionian Beach Villas , κάνοντας κάθε όνειρό σας πραγματικότητα!

Αυτή είναι η μέρα σας και δεν σας αξίζει τίποτα λιγότερο από την τέλεια γαμήλια τελετή και δεξίωση, σύμφωνα με τις επιθυμίες και το γούστο σας.

Με προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια, η ομάδα μας από επαγγελματίες θα δημιουργήσουν την απόλυτη εμπειρία γάμου για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Δεν έχει σημασία πόσο μικρή ή μεγάλη είναι η λίστα των καλεσμένων σας, μιας και είναι οι μικρές λεπτομέρειες που μετράνε και η ομάδα αφοσιώνεται στο γάμο σας και θα επεξεργαστεί προσεκτικά κάθε λεπτομέρεια της ιδιαίτερης αυτής ημέρας για σας.

Σας προσκαλούμε να ξεκινήσετε το ταξίδι της ζωής σας, γιορτάζοντας την αγάπη και την αφοσίωσή σας στο  Ionian Beach Villas, για αναμνήσεις που διαρκούν μια ζωή!

Για αυτή την ξεχωριστή ημέρα της ζωής σας, το Ionian Beach Villas  μπορεί να προσφέρει ένα χώρο γάμου σε χαλαρό στυλ και κομψότητα. Είτε σας ενδιαφέρει μια επίσημη γιορτή, είτε ένα πιο χαλαρό Beach Party, ένας ελληνικός παραδοσιακός γάμος ή μια οικεία εκδήλωση στην παραλία, είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλύψουμε τις ανάγκες σας και να παρέχουμε ένα γάμο ακριβώς όπως τον έχετε φανταστεί.

Σε μια παραλία με εκπληκτική θέα κατά τη διάρκεια του ηλιοβασιλέματος και με το απέραντο γαλάζιο του ουρανού, η ιδανική παραλία για τοποθεσία γάμου είναι διαμορφωμένη, σε έναν χώρο κάτω από τα αστέρια!

Σε κτήμα, σε παραλία, στον κήπο του σπιτιού σας εάν υπάρχει χώρος είτε παραδοσιακά σε ένα όμορφο κατάλυμμα .

Ας δούμε λίγο τα υπέρ και τα κατά σε κάθε περίπτωση…

H γαμήλια δεξίωση στό Ionian Beach Villas   παραμένει πάντα η πιο δημοφιλής και όχι τυχαία, καθώς αυτομάτως προσφέρει μια τεράστια γκάμα επιλογών ανάλογα με το στυλ, το budget και τα γούστα του ζευγαριού.

Head Office

Mediterranean Hotel Management

Kifissias Ave, 125-127

Athens 11524 – Greece

Cosmos Center – Suite 830

Tel:+30 210 6910429

Tel: +30 210 6919111

Mobile: 6977509555

Fax: +30 210 6910412