Οι Τιμές μας είναι οι Εγγυημένα Χαμηλότερες! Κάντε την κράτηση σας μέσω του Website στο ξενοδοχείο μας.

Το “Best Rate Guarantee” της εταιρείας μας εξασφαλίζει ότι θα λάβετε τις Χαμηλότερες Τιμές όταν κάνετε κράτηση μέσω της ιστοσελίδας μας. Εάν στο διαδίκτυο, εντός 24 ωρών βρείτε χαμηλότερη Δημοσιευμένη τιμή, θα θεωρήσουμε ως ισχύουσα την τιμή αυτή ανά διανυκτέρευση.

Τα παραπάνω υπόκεινται στους εξής Όρους και προϋποθέσεις.

 

Γιατί να κάνετε κράτηση απ’ ευθείας με εμάς?

1Έχετε εγγυημένα την Χαμηλότερη Τιμή

Είμαστε 100% σίγουροι ότι δε θα βρείτε Χαμηλότερη Τιμή πουθενά αλλού! Χωρίς αμφιβολία βρίσκετε τις Χαμηλότερες Τιμές στην ιστοσελίδα μας.

2. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις και “ψιλά γράμματα”.

Πολλές ταξιδιωτικές ιστοσελίδες έχουν επιπλέον χρεώσεις για τις online κρατήσεις ή προσθέτουν τους κρατικούς φόρους σε επόμενα βήματα, μετά την αρχική φάση της κράτησης και τον υπολογισμό του κόστους της. Εμείς δεν το κάνουμε!

3. Οι καλύτερες πληροφορίες για το ξενοδοχεία μας

Λάβετε τις πιο έγκυρες πληροφορίες για το ξενοδοχεία μας απευθείας από την ιστοσελίδα μας. Θα βρείτε τα πάντα για τα δωμάτια, κατόψεις των δωματίων καθώς και ρεαλιστικές φωτογραφίες των ξενοδοχείων.

4. Πάντα εδώ για εσάς

Η κράτηση μέσω της ιστοσελίδας μας είναι γρήγορη και εύκολη. Εάν χρειάζεστε βοήθεια μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε στο 210 6910419-429 (ώρες γραφείου) 

Υποβολή αιτήματος στο "Ionian Beach Villas"

Σε περίπτωση που έχετε βρει Χαμηλότερη Τιμή σε κάποιο άλλο online διαδικτυακό κανάλι για το ίδιο ξενοδοχείο, τον ίδιο τύπο δωματίου, τους ίδιους όρους, διατροφή, κ.τ.λ  υποβάλετε αίτημα  και το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας θα ελέγξει την ορθότητα του αιτήματός σας και θα επικοινωνήσει μαζί σας.

 

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

HELIOS & THALASSA IKE

ΕΘΝΑΡΧΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ 41

16777 ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ:+30 210 9648718

ΚΙΝ.:+30 6977509555

EMAIL:minas@galaios.gr

EMAIL:manager@rentavillaingreece.gr